Werken bij Conclude

Conclude Accountants Utrecht is een succesvol, vooruitstrevend en snel groeiend bedrijf dat organisaties ondersteunt op het gebied van jaarrekeningcontrole, samenstelling van jaarrekeningen, salarisadministratie, fiscaal advies en overige assurance werkzaamheden, zoals ISAE 3402 type I en ISAE 3402 type II audits. We bouwen een bedrijf rond het idee dat werk een uitdaging moet zijn en dat de uitdaging leuk moet zijn. Wat ons het meest intrigeert is een geweldig idee dat echt een verschil in de praktijk maakt. Wil jij werken bij het enerverendste accountantskantoor in Utrecht? Lees dan snel verder.

Het Conclude team

Ons team van accountants in Utrecht is enthousiast, collegiaal en gericht op groei van onszelf en onze opdrachtgevers. Wij vinden het fantastisch om niet alleen onze opdrachtgevers tevreden te stellen, maar ook daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan het succes van onze opdrachtgevers.

Waar we werken

Onze werkomgeving in Utrecht en Bunnik is stimulerend, onze lunches zijn gezellig en één keer per maand hebben we een ‘coffee croissant’-sessie, waarbij we elkaar bijpraten en ideeën delen. We stimuleren sport en doen dat graag in teamverband. Wij komen voor elkaar op en stimuleren elkaar, hierdoor realiseren wij duurzame resultaten.

kantoor SASconsult

Wij zijn zuinig op ons team. Daarom is onze selectieprocedure intensief, een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Wij kijken zowel naar wat je kan (professioneel) als wie je bent (persoonlijk). Het laatste vinden wij misschien nog wel het belangrijkste. Zowel ons management development traject, al onze regelingen (inclusief variabele beloning) zijn erop gericht om je te laten groeien en mee te laten delen in ons succes.

Wij ondersteunen mensen en organisaties bij hun ontwikkeling op een professionele- ondernemende- en persoonlijke wijze. Wij streven naar continue groei, zowel van onze klanten als van onszelf. Kennisontwikkeling, innerlijke kracht en integriteit zijn onze drijfveren. Dat zijn onze kernwaarden en overtuigingen.

Deze overtuigingen delen wij allemaal binnen Conclude. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Willen groeien. Heb jij de drang om het morgen weer beter te doen? En te blijven leren? Dan wil jij waarschijnlijk werken met mensen die er net zo over denken.Bij Conclude werk je met alle disciplines om je heen. Letterlijk. Geen kamertjes of afdelingen, maar samen in een inspirerende omgeving met alle ruimte om je ambities te verwezenlijken. Kijk naar onze vacatures voor meer informatie of stuur een open sollicitatiebrief.

Functieomschrijving

Als (junior) project lead audit ben je breed inzetbaar en pas je kennis over risicomanagementsystemen en procesoptimalisatie moeiteloos toe binnen verschillende sectoren, zoals vastgoedbeheerders, datacenters, pensioenfondsen en SAAS providers.

Als auditor voer je audits uit bij diverse bedrijven voor certificeringsnormen als ISAE 3402 / ISAE 3000 / ISO 27001 / ISO 9001. Bij deze standaarden ligt de nadruk op risicomanagement en beheersing. Naast je rol als auditor ben je ook project lead voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent hierbij onder andere verantwoordelijk voor het klantcontact en de inzet en aansturing van de auditteams. Bij meerdere opdrachtgevers zie jij er jaarlijks op toe dat zij voldoen aan de standaard. Verder ben je in staat om de standaard te vertalen naar de praktijk en de betrokken medewerkers hierin op te leiden.

Functie-eisen

Om van start te kunnen gaan, heb je minimaal een hbo-opleiding afgerond, het liefst met een bedrijfseconomische achtergrond. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in de rol van leidinggevende of projectleider bij een professionele organisatie of hebt aantoonbare leidinggevende skills. Je bent in staat om zelfstandig een auditteam aan te sturen en een project te overzien. Je kunt risico’s snel inschatten en processen overzien. Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend, communicatief vaardig en ook organiseren gaat je goed af. Ten slotte ben je in het bezit van een rijbewijs B om opdrachtgevers te kunnen bezoeken op locatie.

Bedrijfsomschrijving

Conclude Accountants is een accountantskantoor in Utrecht. Vanaf 1997 heeft Conclude haar activiteiten uitgebreid op het gebied van risico management, structured finance en accountantscontrole van multinationals. Deze combinatie van werken voor multinationals met de focus op ondernemerschap zorgt ervoor dat Conclude een uniek product levert; professionele dienstverlening tegen concurrerende voorwaarden. Wij geloven in; ‘think global and act local’. Focus op ondernemerschap, kwaliteit en klanttevredenheid.

Conclude heeft haar activiteiten in 2011 uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. In deze twee landen certificeert Conclude ieder jaar verschillende datacenters en vele Cloud Service Providers volgens de ISAE 3402 standaard.

Locatie/Standplaats

Kantoor in Utrecht, projecten in heel Nederland en Europa (UK en Frankrijk)

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie (40 uur per week). Het salaris dat je ontvangt, tussen EUR 2.000 en EUR 2.500, hangt af van je ervaring en opleiding. We bieden een leaseregeling (mobiliteitsregeling), indien voldaan wordt aan de criteria en vergoeden de reiskosten (reiskostenregeling). Maar dat is niet alles, want Conclude biedt een zeer gevarieerde functie waarbij je bij allerlei verschillende opdrachtgevers over de vloer komt. Ook vinden we het belangrijk dat je blijft groeien. Conclude investeert daarom in interne trainingen op maat, geeft je een persoonlijke coach en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door nieuwe, uitdagende taken op je te nemen.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel per mail. Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief per mail naar hr@conclude.nl. Wij reageren binnen drie tot vijf werkdagen.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sanne Wirtz, operations supervisor, via het telefoonnummer 030-2333480. Wij staan je graag te woord. Wel is het verstandig om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

Over de functie

Als lead (service) auditor ben je breed inzetbaar en pas je kennis over risicomanagementsystemen toe binnen verschillende sectoren, zoals vastgoedbeheerders, datacenters, pensioenfondsen en SAAS ontwikkelaars.

Als lead (service) auditor voer je audits uit bij diverse bedrijven aan de hand van de ISAE 3402 rapportage en de daarin vastgestelde controles. De nadruk ligt op risicomanagement en procesoptimalisatie. Wat dit allemaal inhoud leer je on the job, van je collega’s en door interne opleidingen (e-learning). Naast je rol als lead (service) auditor ben je ook bezig met je eigen ontwikkeling, eventueel met als doel door te groeien naar de rol van projectmanager. Tevens zal je je bezig gaan houden met de coaching en begeleiding van junior collega’s.

Over ons

Conclude Accountants is een accountantskantoor in Utrecht. Vanaf 1997 heeft Conclude haar activiteiten uitgebreid op het gebied van risicomanagement, structured finance en accountantscontrole van multinationals. Wij geloven in; ‘think global and act local’. Focus op ondernemerschap, kwaliteit en klanttevredenheid.

Conclude heeft haar activiteiten in 2011 uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. In deze twee landen certificeert Conclude ieder jaar verschillende datacenters en vele Cloud Service Providers volgens de ISAE 3402 standaard.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie voldoe je aan de onderstaande vereisten:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau, opgedaan door een afgeronde, relevante opleiding
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring bij een professionele organisatie
 • Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend en communicatief vaardig
 • Je kunt risico’s snel inschatten en processen overzien
 • Je kunt projecten overzien
 • Je hebt kennis van en/of ervaring met IT (pré)
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken

Wij bieden

 • Een vaste functie voor 40 uur per week (minder is bespreekbaar)
 • Start in overleg
 • Marktconform salaris, reiskosten vergoed op basis van 2e klasse OV, leaseregeling (indien voldaan wordt aan criteria)
 • Jaarlijks event, veel leuke borrels, lunches, diners en sociale activiteiten
 • Goede begeleiding (persoonlijke coach) en sparringsmogelijkheden

Wij hebben de meest interessante opdrachten uit de markt en we delen onze kennis en ervaring graag. Ambitie wordt gewaardeerd, initiatief beloond. Met interne opleidingen, bijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeltrajecten. En vanzelfsprekend met goede arbeidsvoorwaarden.

Contact

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel per mail. Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief per mail naar hr@conclude.nl. Wij reageren binnen drie tot vijf werkdagen.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sanne Wirtz, operations supervisor, via het telefoonnummer 030-2333480. Wij staan je graag te woord. Wel is het verstandig om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.