Onderstaand zijn een aantal businesscases opgenomen van diverse opdrachtgevers waar wij ondersteuning op het gebied van financiële administratie bieden of een ISAE 3402 audit uitgevoerd hebben:

Syntrus Achmea Real Estate en Finance is sinds 2005 in bezit van een ISAE 3402 (SAS70)-verklaring en is hiermee voorloper in de vastgoed beleggingsindustrie. SASconsult heeft Syntrus Achmea Real Estate en Finance begeleid bij het inrichten en continu optimaliseren van de beheersingsorganisatie. John Peter van der Meirsch, Senior medewerker Risk Management, is tevreden over de effectieve samenwerking en de behaalde resultaten:

John Peter van der Meirsch
Senior Risk Manager | Syntrus Achmea

"Conclude is een op risico managementgebied gespecialiseerde organisatie en dat merk je in ieder aspect. Conclude levert kwaliteit en heeft ons op ieder vlak in het proces ondersteuning geboden en verder geholpen."


LSP is een van de grootste private equity investors wereldwijd die gespecialiseerd is in biotechnologie. LSP beschikt sinds 2010 over een GIPS verificatie. SASconsult heeft LSP begeleidt bij het inrichten van de beheersingsorganisatie en het verkrijgen van de GIPS-certificering.

Evert Meijer
Algemeen directeur | Geodan

"Conclude is een professionele organisatie, met veel specifieke kennis op het gebied van ISAE en ISO."


LSP is een van de grootste private equity investors wereldwijd die gespecialiseerd is in biotechnologie. LSP beschikt sinds 2010 over een GIPS verificatie.

Merijn Klaassen
CFO | LSP Biotech

"Conclude is een organisatie die beschikt over aanzienlijke kennis en ervaring ten aanzien van GIPS. De aanpak van Conclude is pragmatisch, klant georiënteerd en aangepast aan onze behoeften."