Salarisverwerking Utrecht

Salarisverwerking is complex en nauwkeurig werk. Salarissen dienen niet alleen op tijd betaald te worden, maar ook op correcte wijze. Onze specialisten kunnen ervoor zorgen dat uw salarissen accuraat, efficiënt, tijdig en met de grootste zorg verwerkt worden. Wij kunnen uw volledige loonadministratie (loonstroken, loonjournaalposten, loonaangiften, jaaropgaven) verzorgen en daarnaast onderhouden met de Belastingdienst, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. Kortom, bij onze specialisten is uw loonadministratie in deskundige- en vertrouwde handen.

Uitbesteden salarisadministatie

De uitbesteding van uw salarisadministratie bespaart u tijd. Bij Conclude, uw accountant in Utrecht kunt u uw personeels- en salarismutaties aanleveren via ons eigen software, veilig in de cloud. Wij zorgen verder voor de accurate en tijdige verwerking van salarissen, daarnaast houden wij alle wijzigingen in de wet- en regelgeving en relevante cao’s bij voor u en verzorgen iedere maand uw loonaangifte bij de Belastingdienst. Tevens bent u bij Conclude Accountants aan het juiste adres voor belastingadvies, zodat u binnen de spelregels van ons belastingstelsel nooit teveel belasting betaald.

Wat kunnen de salaris specialisten van Conclude betekenen voor u?

Onze specialisten verzorgen al jaren de loonadministratie van een groot aantal bedrijven, in de meest uiteenlopende branches. Deels omvat dit de salarisadministratie, maar bij veel opdrachtgevers nemen wij veel meer werkzaamheden uit handen. Middels ons Personeelsinformatie Management Systeem kunnen wij ondernemers ondersteunen bij:

  • Loonaangifte;
  • Ziek- en herstelmeldingen;
  • Communicatie met onder meer bedrijfsverenigingen, belastingdienst en verzekeraars;
  • Keuze van Arbo-diensten en ziekengeldverzekeraars;
  • Jaaropgaven;
  • Opmaken van arbeidsovereenkomsten;
  • Subsidies op loonkosten;
  • Externe assistentie bij salaris- en personeelsadministratie.

Wat u ook kiest, persoonlijk contact, advies en aanbevelingen zijn bij ons altijd inclusief, of u nu veel of weinig mensen in dienst hebt.

Meer informatie?

Indien u meer wilt weten over wat Conclude voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met Bas Oliemans, van ons kantoor. Hij legt u graag uit wat de toegevoegde waarde van onze specialisten voor uw organisatie kan zijn.

Leest u vooral ook de business cases op onze website, hierin beschrijven onze klanten waarom onze aanpak zo effectief is. Conclude is een door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) erkende accountant in Utrecht.