Toegevoegde waarde

Wij geloven in een lange termijn relatie. Doordat wij als accountantskantoor in Utrecht organisaties in verschillende groeifasen toegevoegde waarde leveren, zorgen wij dat onze opdrachtgevers hun succes realiseren. Wat betekent dit concreet?

Dat betekent dat wij bij het uitvoeren van een ISAE 3402 audit dit zo efficiƫnt mogelijk doen, zodat onze opdrachtgever tevreden is en ons aanbeveelt bij andere organisaties. Door onze relatie met SASconsult en de Stichting Corporate Governance beschikken wij over de grootste kennisdatabase op het gebied van ISAE 3402 in Nederland, misschien wel in Europa, daarom kunnen wij deze efficiƫntie ook daadwerkelijk leveren en leveren wij toegevoegde waarde door het professioneel adviseren over het ISAE 3402-rapport.

Onze 'MKB-opdrachtgevers' passen bij ons, dit zijn meestal ambitieuze ondernemers die op hun gebied een rol willen spelen (inter)nationaal. Doordat wij 'in hart-en-nieren' ondernemers zijn, denken wij niet alleen na over de meest gunstige fiscale constructie, maar ook op het inpassen hiervan in de groeiplannen van onze opdrachtgevers.

Daarnaast hebben wij een groep accountants binnen ons kantoor die gespecialiseerd is in bibliotheken, (overheids-)stichtingen en verenigingen. Wij zijn absoluut gefascineerd door het bibliotheek vak. Nadenken over de toekomst van informatievoorziening. De relatie tussen Google en bibliotheken. Daarnaast begrijpen wij ook de praktische kant, de politieke relaties en gevoeligheden. Vanuit onze ondernemende visie denken wij met het bestuur van de bibliotheek na over verbetering van de beheersing, kosten en een betere relatie met de overheid.

Conclude uw accountant in Utrecht.