Werken bij Conclude

Conclude Accountants Utrecht is een succesvol, vooruitstrevend en snel groeiend bedrijf dat organisaties ondersteunt op het gebied van jaarrekeningcontrole, samenstelling van jaarrekeningen, salarisadministratie, fiscaal advies en overige assurance werkzaamheden, zoals ISAE 3402 type I en ISAE 3402 type II audits. We bouwen een bedrijf rond het idee dat werk een uitdaging moet zijn en dat de uitdaging leuk moet zijn. Wat ons het meest intrigeert is een geweldig idee dat echt een verschil in de praktijk maakt. Wil jij werken bij het enerverendste accountantskantoor in Utrecht? Lees dan snel verder.

Het Conclude team

Ons team van accountants in Utrecht is enthousiast, collegiaal en gericht op groei van onszelf en onze opdrachtgevers. Wij vinden het fantastisch om niet alleen onze opdrachtgevers tevreden te stellen, maar ook daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan het succes van onze opdrachtgevers.

Waar we werken

Onze werkomgeving in Utrecht en Bunnik is stimulerend, onze lunches zijn gezellig en één keer per maand hebben we een ‘coffee croissant’-sessie, waarbij we elkaar bijpraten en ideeën delen. We stimuleren sport en doen dat graag in teamverband. Wij komen voor elkaar op en stimuleren elkaar, hierdoor realiseren wij duurzame resultaten.

kantoor SASconsult

Wij zijn zuinig op ons team. Daarom is onze selectieprocedure intensief, een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Wij kijken zowel naar wat je kan (professioneel) als wie je bent (persoonlijk). Het laatste vinden wij misschien nog wel het belangrijkste. Zowel ons management development traject, al onze regelingen (inclusief variabele beloning) zijn erop gericht om je te laten groeien en mee te laten delen in ons succes.

Wij ondersteunen mensen en organisaties bij hun ontwikkeling op een professionele- ondernemende- en persoonlijke wijze. Wij streven naar continue groei, zowel van onze klanten als van onszelf. Kennisontwikkeling, innerlijke kracht en integriteit zijn onze drijfveren. Dat zijn onze kernwaarden en overtuigingen.

Deze overtuigingen delen wij allemaal binnen Conclude. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Willen groeien. Heb jij de drang om het morgen weer beter te doen? En te blijven leren? Dan wil jij waarschijnlijk werken met mensen die er net zo over denken.Bij Conclude werk je met alle disciplines om je heen. Letterlijk. Geen kamertjes of afdelingen, maar samen in een inspirerende omgeving met alle ruimte om je ambities te verwezenlijken. Kijk naar onze vacatures voor meer informatie of stuur een open sollicitatiebrief.

Functieomschrijving

Als (junior) project lead audit ben je breed inzetbaar en pas je kennis over risicomanagementsystemen en procesoptimalisatie moeiteloos toe binnen verschillende sectoren, zoals vastgoedbeheerders, datacenters, pensioenfondsen en SAAS providers.

Als auditor voer je audits uit bij diverse bedrijven voor certificeringsnormen als ISAE 3402 / ISAE 3000 / ISO 27001 / ISO 9001. Bij deze standaarden ligt de nadruk op risicomanagement en beheersing. Naast je rol als auditor ben je ook project lead voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent hierbij onder andere verantwoordelijk voor het klantcontact en de inzet en aansturing van de auditteams. Bij meerdere opdrachtgevers zie jij er jaarlijks op toe dat zij voldoen aan de standaard. Verder ben je in staat om de standaard te vertalen naar de praktijk en de betrokken medewerkers hierin op te leiden.

Functie-eisen

Om van start te kunnen gaan, heb je minimaal een hbo-opleiding afgerond, het liefst met een bedrijfseconomische achtergrond. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in de rol van leidinggevende of projectleider bij een professionele organisatie of hebt aantoonbare leidinggevende skills. Je bent in staat om zelfstandig een auditteam aan te sturen en een project te overzien. Je kunt risico’s snel inschatten en processen overzien. Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend, communicatief vaardig en ook organiseren gaat je goed af. Ten slotte ben je in het bezit van een rijbewijs B om opdrachtgevers te kunnen bezoeken op locatie.

Bedrijfsomschrijving

Conclude Accountants is een accountantskantoor in Utrecht. Vanaf 1997 heeft Conclude haar activiteiten uitgebreid op het gebied van risico management, structured finance en accountantscontrole van multinationals. Deze combinatie van werken voor multinationals met de focus op ondernemerschap zorgt ervoor dat Conclude een uniek product levert; professionele dienstverlening tegen concurrerende voorwaarden. Wij geloven in; ‘think global and act local’. Focus op ondernemerschap, kwaliteit en klanttevredenheid.

Conclude heeft haar activiteiten in 2011 uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. In deze twee landen certificeert Conclude ieder jaar verschillende datacenters en vele Cloud Service Providers volgens de ISAE 3402 standaard.

Locatie/Standplaats

Kantoor in Utrecht, projecten in heel Nederland en Europa (UK en Frankrijk)

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie (40 uur per week). Het salaris dat je ontvangt, tussen EUR 2.000 en EUR 2.500, hangt af van je ervaring en opleiding. We bieden een leaseregeling (mobiliteitsregeling), indien voldaan wordt aan de criteria en vergoeden de reiskosten (reiskostenregeling). Maar dat is niet alles, want Conclude biedt een zeer gevarieerde functie waarbij je bij allerlei verschillende opdrachtgevers over de vloer komt. Ook vinden we het belangrijk dat je blijft groeien. Conclude investeert daarom in interne trainingen op maat, geeft je een persoonlijke coach en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door nieuwe, uitdagende taken op je te nemen.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel per mail. Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief per mail naar hr@conclude.nl. Wij reageren binnen drie tot vijf werkdagen.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sanne Wirtz, operations supervisor, via het telefoonnummer 030-2333480. Wij staan je graag te woord. Wel is het verstandig om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

Over de functie

Als lead (service) auditor ben je breed inzetbaar en pas je kennis over risicomanagementsystemen toe binnen verschillende sectoren, zoals vastgoedbeheerders, datacenters, pensioenfondsen en SAAS ontwikkelaars.

Als lead (service) auditor voer je audits uit bij diverse bedrijven aan de hand van de ISAE 3402 rapportage en de daarin vastgestelde controles. De nadruk ligt op risicomanagement en procesoptimalisatie. Wat dit allemaal inhoud leer je on the job, van je collega’s en door interne opleidingen (e-learning). Naast je rol als lead (service) auditor ben je ook bezig met je eigen ontwikkeling, eventueel met als doel door te groeien naar de rol van projectmanager. Tevens zal je je bezig gaan houden met de coaching en begeleiding van junior collega’s.

Over ons

Conclude Accountants is een accountantskantoor in Utrecht. Vanaf 1997 heeft Conclude haar activiteiten uitgebreid op het gebied van risicomanagement, structured finance en accountantscontrole van multinationals. Wij geloven in; ‘think global and act local’. Focus op ondernemerschap, kwaliteit en klanttevredenheid.

Conclude heeft haar activiteiten in 2011 uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. In deze twee landen certificeert Conclude ieder jaar verschillende datacenters en vele Cloud Service Providers volgens de ISAE 3402 standaard.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie voldoe je aan de onderstaande vereisten:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau, opgedaan door een afgeronde, relevante opleiding
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring bij een professionele organisatie
 • Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend en communicatief vaardig
 • Je kunt risico’s snel inschatten en processen overzien
 • Je kunt projecten overzien
 • Je hebt kennis van en/of ervaring met IT (pré)
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken

Wij bieden

 • Een vaste functie voor 40 uur per week (minder is bespreekbaar)
 • Start in overleg
 • Marktconform salaris, reiskosten vergoed op basis van 2e klasse OV, leaseregeling (indien voldaan wordt aan criteria)
 • Jaarlijks event, veel leuke borrels, lunches, diners en sociale activiteiten
 • Goede begeleiding (persoonlijke coach) en sparringsmogelijkheden

Wij hebben de meest interessante opdrachten uit de markt en we delen onze kennis en ervaring graag. Ambitie wordt gewaardeerd, initiatief beloond. Met interne opleidingen, bijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeltrajecten. En vanzelfsprekend met goede arbeidsvoorwaarden.

Contact

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel per mail. Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief per mail naar hr@conclude.nl. Wij reageren binnen drie tot vijf werkdagen.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sanne Wirtz, operations supervisor, via het telefoonnummer 030-2333480. Wij staan je graag te woord. Wel is het verstandig om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

Over de functie

Als (Online) Marketing & Communicatie Medewerker bestaat jouw functie uit het verder vormgeven van onze internationale (online) marketing. Je werkt aan onze websites, tooling, social media en reclamemateriaal. Je zet onze e-learning leeromgeving en LMS goed in de markt. Daarnaast ondersteun je bij de verkoop van producten en diensten aan ondernemingen en particulieren. Ook bedenk je marketingconcepten en promotieacties om onze producten en diensten zowel online als offline vindbaar én aantrekkelijk te maken. Je doet ervaring op in onze 'business', afgestemd op ontwikkelingen in de markt zoals fintech, cloud services en machine learning. Wat dat is leren we je allemaal!

Over ons

Je werkt voor drie organisaties tegelijkertijd; Risklane, Constitute en Conclude.

Conclude is een assurance organisatie die naast de standaard werkzaamheden activiteiten uitvoert op het gebied van risico management, structured finance en accountantscontrole. Daarnaast certificeert Conclude ieder jaar verschillende datacenters en cloud services providers volgens de internationale standaard.

Risklane adviseert zowel grote multinationals als startups over risicomanagement, procesverbeteringen en corporate governance.

Constitute is een succesvol en vooruitstrevend bedrijf dat online en offline (klassikale) trainingen verzorgt op het gebied van financiën, governance en persoonlijke ontwikkeling.

WAT ONS INTRIGEERT IS EEN GEWELDIG IDEE DAT ECHT EEN VERSCHIL MAAKT

Wij geloven in het goede wat de informatierevolutie ons brengt; optimaal gebruik maken van technologie en weten deze slim te combineren met marketingconcepten. Ons team is enthousiast, collegiaal en gericht op groei. We bouwen een bedrijf rond het idee dat werk vooral uitdagend en leuk moet zijn. Wij vinden het fantastisch als onze klanten tevreden zijn en zelf groeien door onze diensten. Daarnaast is onze werkomgeving in Utrecht stimulerend, onze lunches gezellig en hebben we regelmatig events, zoals wakeboarden, karten, paardrijden.

Jouw perspectief

Als Marketing & Communicatie Medewerker richt je je voornamelijk op het vermarkten van de producten en diensten van Risklane, Constitute en Conclude. Dat betekent dat je een echte marketeer bent, creatieve en unieke concepten kunt bedenken en uitvoeren. Je bent professioneel maar ook 'soepel' in je communicatie. Je werkt nauwgezet en bent een goede planner. Je takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Teksten schrijven voor mailings, de website, nieuwsbrieven, brochures en blogs;
 • Websites onderhouden (teksten herschrijven, programmeren, beeldmateriaal selecteren, bewerken en plaatsen, etc.);
 • Ideeën aandragen om onze online marketing te blijven verbeteren;
 • Social media beheren en nieuwe content aandragen;
 • Acties bedenken, uitwerken en uitvoeren om nieuwe klanten binnen te halen;
 • Ondersteuning bieden bij de verkoop van onze producten en diensten. Je weet hoe je mensen enthousiast kunt maken voor ons product/dienst;

Hoe wij jou graag zien

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Uitstekende schrijfvaardigheid en creativiteit is hierbij echt een must!
 • Je studeert in de richting van communicatie of je hebt net een HBO of WO diploma behaald.
 • Je bent sociaal, proactief, enthousiast en gedreven.
 • Je bent op de hoogte van laatste online ontwikkelingen en geïnteresseerd in e-commerce.
 • Je hebt een commerciële instelling en bent resultaatgericht.
 • Je hebt oog voor detail, krijgt kriebels van spelfouten en bent kwaliteitsbewust.
 • Ervaring met het onderhouden van websites (Drupal), PHP en HTML, Google Adwords & Analytics, Photoshop en/of webdesign is een absolute pré.

Wat wij bieden

Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige job binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving. Je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van je uren. Uiteraard krijg je goede begeleiding en voldoende ruimte om je eigen creativiteit te laten zien. Ook zijn er regelmatig events waarbij je jouw collega’s beter kunt leren kennen.

Reageren

Stuur jouw CV met onderbouwde motivatiebrief ter attentie van mevrouw S. Wirtz voor 31 december 2018 naar hr@conclude.nl.